Snart ska jag göra john blund sällskap

tänkte bara berätta om min kväll för er nyfikna läsare...=) Vilka ni nu är...haha
Vart lite städning och sedan tog jag,patrik och charlie snowracern och drog iväg till backen för att åka några gånger, har nog aldrig sett ungen så glad=) Det skrattet lever man ju länge på. Bäst var det när han åkte och stannade 1 decimeter från en buske...han skratta så han nästan kissa på sig!=)
Sen bar det iväg till stan för att posta lite inbjudningskort till charlies kalas. Längtar....

Innan det var dags att åka hem så passa vi på att åka ut till Norsholm där patriks föräldrar bor för att hälsa på lilla Stigge(familjens katt).

Nehe om man ska ta och gå och ta ett allvarligt snack med kudden nu då...

imorgon jobbar jag heldag så jag hoppas tiden kommer springa iväg!


        

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Granen är klädd och julstämningen är på topp

Igårkväll pyntade jag och Patrik våran underbart fina gran. På tok för dyra gran kan jag också säga..380:- fick vi ge för den. Men som sagt den är fin och ståtlig. Charlie är helt fascinerad över hur fin granen är och han kan inte riktigt hålla fingrarna i styr=)
Nu är vi klara med alla julklappar så nej det blir ingen mer trängsel på stan för min del...hatar folk i dessa tider.
Folk ska bara fram och ska bara ha..

Idag är det pulka som gäller för mig och charlie idag. Helt enkelt en mysdag. Vi ska baka lite och äta upp resterande av julmaten jag gjorde igår. Första gången jag gjorde jansson..och den vart helt underbar.
Måste börja planera charlies födelsedag och IDAG måste jag få ut inbjudningskorten. På lördag blir det bakningstime för kalaset. Bullar,muffins,sirapskakor,hallongrottor,rocky road m.m

Här kommer lite nya bilder från mobilen...

           

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Årets utbrott!

Och vinnaren är....*trummvirvel* CHARLIE!!!
har aldrig varit med om maken av skrik och slag idag,behöver man verkligen vara 2 st för att kunna byta blöja och ta på ett par jeans? svaret är tydligen ja.
När vi var hemma hos Malin & Pelle idag så gick allting jättebra tills det att vi skulle gå hem, då startade jag och charlie ett krig=) fick slita ut honom ur lägenheten och ta på honom jacka och mössa utanför. Suck!
Men tack mina underbara vänner för idag, mycket trevligt. Får vi göra om snart i hopp om att ett nytt världskrig startar=) Men barnen tycker om att leka tillsammans Iallafall! Och jag gillar Malin & Pelles sällskap!

              

 

Nej nu ska jag återgå till finalen av idol,sen är det mys med med älsklingen som gäller. Med lite film kanske=)


Frågan är nu¨...Vem vinner Idol 2009?

   
    ERIK                              Calle

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så var det helg igen

Fredag idag och jag är ledig och är man ledig då innebär det att man har världens sötaste Charlie hemma hos sig!
Idag när vi är ensamma så ska vi ta en sväng ner på stan för att inhandla en present,men jag säger inte till vem eftersom det är en överraskning;)
Sen drar vi oss en snabbis till Vilbergen för att umgås med Malin,Isabelle och lilla Benjamin. Hoppas på att vi inte behöver ringa 112 bara.
 Framåt 16 snåret kommer Patrik och hämtar oss och då ska vi åka och hämta ut lite paket på Dhl och åka och handla lite inför kvällens mys hemma.
Har fått för mig att om i hinner så ska jag och Charlie baka lite pepparkakor och saffransmuffins=) Ska väl försöka mej på lite knäck också,men det får tiden avgöra om vi hinner eller inte!
Äntligen får Patrik och jag en efterlängtat kväll tillsammans i lugn och ro, blir lite tacopaj och lite annat gott!=)
Så det blir till att rå om varandra ikväll<3
Idolfinalen ska ju självklart inte missas, och vi hoppas på att Erik tar hem detta års idoltävling=)

Varma kramar från mig

    

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hur svårt ska det vara att lyssna

Varje gång charlie kommer hem från sin far och hans nya är det samma visa varje gång.Han lyssnar inte för fem öre. Han ska ha det som han vill annars slåss han och skriker som aldrig förr. Kan någon säga varför det blir så?=/ jag håller på att bli galen här iaf...åhhhh!
 I fredags så följde jag med Patrik och några av hans jobbarkompisar till Julgalan 2009 i borgen=)
det var uppträdanden från en showgrupp, en urduktig akrobat och sist men inte minst Jan Johansen!
Gott julbord och en del goda drinkar som gin & tonic,bonka bäver och lite x-mas cider slank ner också.
Fick t.o.m sjunga lite med Jan Johansen, inte i micken dock men han stod någon meter bort och tittade mej i ögonen och vi sjöng tillsammans=)

     

Idag sitter jag hemma med en liten sjukling, hostningar till tusen. Kl 03.00 inatt hostade min lilla älskling så han kräktes...min  lilla stackare! Skönt att han inte har feber iaf.  Så det blir en lugn dag hemma idag,med lite bompa och lite fikamys=) veckan ser annars rätt lugn ut...jobbar hela veckan...men jag gnäller inte för det,för den här veckan ser rätt så okej ut faktiskt!

Charlies nya frisyr dock inte iordningfixad.


Ja just det måste berätta en jättegullig sak. I fredags så gick jag och charlie ner på stan för att se om någon frisör hade tid att klippa charlie. till slut hitta vi en som kunde. Under tiden som han klippte så började charlie sjunga " Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil...." efter han sjungit klart sa han vill du höra en till? och så höll han på tills han hade klippt klart. När vi skulle gå sa alla som jobbade där hej då till charlie och inte bara dem utan kunderna som klippte sig också=) hahah!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Egentid vad är det?

Funderar över när jag var alldeles ensam och bara var senast? Ett tag sen, visst det blir någon enstakta timme här och där men vad hjälper det för att kunna ladda om batterierna?
Jag behöver egentid nu annars går jag under.......

Hmm, vad har hänt annars då...känner att jag inte är den bästa på att uppdatera här..men som sagt tiden räcker inte till ibland.

I helgen stod det festa,bio och jobb på schemat.
Fredagen städade jag som jag aldrig har städat förr, senare på kvällen kom arbatskamraterna över på lite förfest innan den stora personalfesten på Harry´s. Det dracks och skålades i shotar och drinkar. Innan vi drog oss så körde vi några dueller i singstar!=) Hela kvällen vart lyckad...här kommer en bild på mig och söta Stina på harry´s.


Lördagen bestod av jobb 9-17 sen drogs det vidare till nästa fest ute i Östra Ryd. En jobbarkompis 40 årsfest.
Vart lite tävling,god mat och lite dricka även denna dag. Men det var visst någon (Jimmy) som tog några shottar för mycket tror jag=)

Söndagen spenderades med min Patrik då vi bara umgicks han och jag, tog en sväng på stan och sedan gick vi på bio och tittade på Stieg Larssons Luftslottet som sprängdes...mycket bra film!

Nu är jag snart klar med alla julklappar och födelsedagspresenter...de är inslagna och väntar på att få öppnas av en mycket nyfiken Charlie;) Men jag har sagt att vi får se vad tomten säger, om han tycker att han har varit en snäll liten kille eller inte.
Det är ju dock några dagar kvar...hehe=)

/T

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()