show must go on

Helgen har gått fruktansvärt fort denna gång.
I fredags hade vi lite 40 års firande av Jocke på jobbet, ett litet supriseparty som uppskattades=)
Sen hade vi lite fredagsmys hemma.

I lördags var dagen då det hände,jag och patrik var på Champions of rock. För er som inte såg den så måste jag säga att den är helt otroligt underbar den showen=)
Peter Johansson,Nina Söderqvist & Kerry Ellis. Bilder kommer straxt.

Söndagen spenderades i linköping på ikea och ikanohuset. Kollade efter lite ideér till nya lägenheten, blir en del som ska handlas=) Men det ska bli grymt kul att göra om lite.
Flyttlasset går i Januari...weeiii.....

Näe men nu är det måndag och då är det jobb igen....damn it.....jag är trött.-..när ska jag få sooova...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

blandade bilder

        

Bilder från våran tripp till Uddevalla/Göteborg i sommras

      

Lite blandade bilder på min underbara son

     

     

     

     

     

En hösttur till nyköping i söndags

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

skum känsla

Satt och tittade på nytt boende igår. Vi kolla på både bostadsrätt & hus, men sen när man började kolla upp det här med boendekalkyl och hur mycket man ska få betala i månaden och lånet...ojojoj. Det knep till i magen och jag började fundera - Ett lån på närmare 2.000.000 kr. Det är ju tammefan hutlöst. Det blir väl en sån här tråkig hyreslägenhet som man knappt får sätta upp en enda spik i=( Och så har man en karl som är superhändig...det är väl typiskt.
Jag och Charlie får främmande idag av mamma/mormor=) Det får nog bli badhuset med henne för att visa hur duktig charlie är. från att vara livrädd för att få vatten på sig så vill han simma,simma och åter simma ja just det så vill han åka kana också=)
Sen får inte glömmas att jag måste till närmaste atgbutik för att hämta ut biljetterna. Patrik och jag ska se Peter Johansson i Champions of rock...massa queenlåtar. Och Peter Johansson är ju helt underbar på alla sätt och vis.
Men han är mitt lilla ögongodis...mmm

Mysa med charlie vid bompa då....hej så länge



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En söndagsutflykt

Igår fick vi för oss att vi skulle åka till Nyköping, så vi packade in oss i bilen och drog iväg. men först tog vi ett stopp i kolmården för att ta lite höstbilder på charlie( de bilder kommer in här i nästa inlägg).
Väl framme i Nyköping stanna vi till på Karlssons och gick runt där o småhandla. Vart lite dukar,kort,receptbok. Man kan nog hitta väldigt mycket därinne om man har pengar och tid.
Efter Karlssons vart det citygross för lite handling. Charlie började bli trött och grinig så vi piggade upp honom med ett besök på MAX och han vart överlycklig då han fick pommes=) Och leksak!
På hemvägen hade vi 2 stopp första var nyköpingsbro för inhandling av lite gott godis och så fick charlie en överraskning till. Vi åkte till Katrineholm för att hälsa på mormor & morfar. En mycket bra dag måste jag säga.
Väl hemma var det bums i säng för en otroligt trött kille. Han somna på¨någon minut bara=)
 Patrik och jag slängde oss i soffan med lite macka och varm choklad för att börja titta på The last house on the left(en mycket bra film)! Kikade på löite hus på hemnet sen somna nog jag för inte kommer jag ihåg någonting av kvällen mer iaf;)

Idag blir det till att lämna Charlie hos dagmamman kl 11.30 gå hem och bara vara för sig själv och laga lite matlåda till kvällen. Börjar nämligen jobba 15-21.30.=/ Hoppas på att det blir en bra kväll!

Näe nu ska här läggas in en hel del bilder som jag delar med mej till er=)

Kram//T

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Underbara morgon=)

Charlie var så söt nu på morgonen, han kom gåendes med sin lilla ankleksak som han inte använt på jättelänge. Sen stanna han upp och kolla på ankan och sa " Vill du inte följa med? varför?" och det var så underbart sött så fy tusan. Sen sa han att ankan var trött och behövde sova i hans säng. Men så la han ankan på sidan i min säng och sa " Han får låna mammas säng istället"=)


Men nu sitter han i badkaret i massa lödder eller som han säger " Åhh så mycket löd"
Efter badet blir det en runda på stan med Fia..kul att hon hörde av sig=)
Meen...vi måste hem och städa coh packa innan Patrik kommer hem från jobbet. Vi ska ju nämligen till badet idag. Lite härligt fredagsmys i´oasen:)

Hörs senare ikväll

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Party Pooper...

Jag är så fruktansvärt sugen på att festa,men näe...charlie och jag blev ensamma hemma idag så det fick bli en myskväll själv framför tv:n nu när Charlie somnat! Vi myste lite och läste lite Pettsson & Findus<3

Jag missade Desperate Housewifes i tisdags men inte fan går det att titta på webben..nejnej..går det i repris månne?
Så det blev till att slå på datan, slå på spotify " Melody Gardot" Mycket härlig musik måste sägas!=) Och sedan ta och uppdatera här. Tillsammans med lite tända ljus i höstmörkret blir det faktiskt rätt mysigt att sitta ensam.
Men jag undrar, är det någon som läser bloggen lr?...annars är det ju rätt meningslöst..haha!



Är det någon som vill titta på The Twilight saga New Moon med mig när den har premiär?! Längtar så fruktansvärt mycket efter denna fortsättning.....
 

Nä nu ska jag göra iordning här hemma för att sedan ta en dejt med kudden, blir nog inte mycket mer mys än så=(

     

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ensam ikväll..=(

Eller ensam och ensam, Charlie är ju vid min sida tills han går och lägger sig=) Men sen blir det en ensamkväll för mej. Patrik är på någon slags fest med jobbet och ska sova kvar i Linköping..
Jag skulle ha åkt till Katrineholm idag egentligen,men mamma känner sig inte så bra. Och jag känner att jag inte vill riskera att jag och C ska bli smittade.
Jag har kommit fram till att jag mår så fruktansvärt bra nu för tiden. Är så glad att Patrik finns i mitt liv. Och jag är ännnu gladare att jag har den underbaraste Charlie i mitt liv. Vad vore livet utan er!?<3
Jaha så vad sker idag då...=/ Har inga direkta planer men ska till myrorna med bellan iaf,vet inte riktigt när det blir dock.

hörs....

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En shoppoholics bekännelser=/

Ojojoj,jag har kommit fram till att jag är det. Det finns inget slut. För mig finns det bara ett ska ha och jag köper  det inte ett jag vill ha men kan inte köpa.=/ Jisses,bra att jag har kommit fram till det nu iaf. Nu ska det bli ändring på det. Inga mer köp på internet...nejnejnej!
Men varför mår man så mycket bättre när man handlar...? Det är min stora fråga,känns som om man täppar igen alla öppna hål på något sätt!
Mina senaste och sista inköp är detta
        

Menmen, idag blir det mysdag med charlie,ska till badhuset senare i eftermiddag och då ska jag även passa på att träna=) Alltid lika skönt . Men nu på förmiddagen ska jag träffa Bellan en stund, funderar på att färga håret, rött lr kanske svartlila? vad tycks? 

Kom hem igår till en nystädad lägenhet, massor med tända ljus och en underbar karl softandes i soffan=)
Mitt jobb är att hänga in alla kläder i garderoben och ta hand om alla papper som ligger överallt och tvätten i badrummet, så jag har lite att göra idag. Först dejt med Bellan sen städa och sen badhuset. Skönt med en fullspäckad dag=)

Hörs kanske lite senare....

                                                                                            

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

FY FAAAAN!!!!

Vissa människor borde lära sig lite vett och sluta vara så jävla ego!
Jag är såå arg så jag inte ens kan skriva...GOD NATT!!!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Mysdag med Charlie

Idag är jag ledig så då betyder det mysdag med Charlie. Först ska vi ta itu med hans rum plocka undan och ställa in fåtölj och hans tv med dvd. Så kan han kika på kvällsfilmen där inne=)  Han har precis fått en dunderstor matta till sitt rum nu också. Men lite grejer fattas.

Helgen har varit helt okej,haft en efterlängtad ledig helg. I fredags åkte vi en sväng till katrineholm för att umgås med mor & far och i lördags var det kusinträff på Bacchus. Av 20 kusiner vart vi 13 iaf, mycket trevligt att träffa kusiner man inte sett på år och dar. vart väldigt lyckat!  Sen kom söndagen och den spenderade vi i Linköping på Ikea,Babyproffsen och Maxi Stormarknad. vart lite shoppande iaf!

Hade en heldag med bellan igår,tog en sväng på stan sen gick vi hem och lagade hemmagjord pizza och tittade på färjan. Helt okej!

Mycket att göra idag känner jag,ska rensas på kläder både mina och Charlies och sen ska vi ut och försöka hitta på något idag också,gå till lekparken lr så blir det ikea igen, shoppa lite
förvaringsgrejer.




Grattis Malin & Pelle till eran Benjamin=)

//T

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()