Mysdag med Charlie

Idag är jag ledig så då betyder det mysdag med Charlie. Först ska vi ta itu med hans rum plocka undan och ställa in fåtölj och hans tv med dvd. Så kan han kika på kvällsfilmen där inne=)  Han har precis fått en dunderstor matta till sitt rum nu också. Men lite grejer fattas.

Helgen har varit helt okej,haft en efterlängtad ledig helg. I fredags åkte vi en sväng till katrineholm för att umgås med mor & far och i lördags var det kusinträff på Bacchus. Av 20 kusiner vart vi 13 iaf, mycket trevligt att träffa kusiner man inte sett på år och dar. vart väldigt lyckat!  Sen kom söndagen och den spenderade vi i Linköping på Ikea,Babyproffsen och Maxi Stormarknad. vart lite shoppande iaf!

Hade en heldag med bellan igår,tog en sväng på stan sen gick vi hem och lagade hemmagjord pizza och tittade på färjan. Helt okej!

Mycket att göra idag känner jag,ska rensas på kläder både mina och Charlies och sen ska vi ut och försöka hitta på något idag också,gå till lekparken lr så blir det ikea igen, shoppa lite
förvaringsgrejer.




Grattis Malin & Pelle till eran Benjamin=)

//T

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback