Är det helg nu?

Är det nu helgen börjar?=) Min helg har bara försvunnit...jobbat både Lördag och Söndag 12 timmars pass.=/ Men men det är inget att klaga över så länge man jobbar med rätt personer.
Man har ju fått höra ett o annat nu i helgen också..endel grejer kunde man ju lista ut..hm..!
Men imorgon är man ledig och då ska jag shoppa för min födelsedag..pengarna kommer rulla. Får väl hoppas att de rullar tillbaka på min födelsedag.=)
Sen ska jag betala lite saker från tradera,posta lite grejer och avslutningsvis så ska jag bara umgås med Charlie och mysa.=) tror vi behöver det.
Nehe,tror det är någon som väntar på mej i sängen nu...tjingeling;)

Här är mitt nya tillskott i garderoben...


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Stearinljus i höstmörkret

Finns det något mysigare än det? Insåg igår att min doftljus var slut,men sån tur var ju att vi skulle åka till Linköping idag. Skulle sälja min mob och då passa vi på att ta en runda inne på Ikea. Ljus o lampor vart det, Jag ska tydligen lysa upp hela lägenheten i höst=)
Skönt var det iaf att få komma ut från lägeneheten. Har vart instängd som i en bur sen i måndags. Men nu känner jag mej äntligen kryare, så pass så det blir jobb igen på lördag=)

Imorgon blir det Bio..Premiären av Flickan som lekte med elden. Ser jag verkligen fram emot. Tyckte att Män som hatar kvinnor var helt okej. Så nu håller jag tummarna för den här filmen imorgon.

Imorgon åker Charlie till Katrineholm för att spendera helgen hos Mormor & Morfar. Vad skulle man göra utan sin mor & far, de ställer upp i vått och torrt. Jobbigt att lämna bort honom fast ändå inte,man behöver ju sin egentid.
Men då har jag tid att planera min födelsedag lite. Kanske kika runt om vilka som kommer så man vet hur mycket tårta som behövs. Oj,behöver mer sittplatser.Några får nog sitta i badkaret...haha!

Åhh fick hem min nybeställda film idag, Annie-the musical. Så underbar film och barnhemsungarna är ju så söta. Se den!


Här ser ni min vinst på tradera åt Charlie...LYCKA!!

Laban Slipover

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tjatmoster

Ja enligt charlie är jag nog det. "charlie ät upp nu,sitt ner i soffan gör si och gör så!" det är det eviga tjatet. Varför går det in i ena örat på honom och ut ur det andra lika snabbt? Ojojoj! Har hunnit med att hosta bara 1 miljon gånger idag och så har jag städat också. Men nu har jag slängt mej på sängen vilket är välförtjänat.:) ska ut och ta en nypa luft snart och gå och posta lite brev. Känner att lite ny luft inte skulle skada. Charlie fick en ny film på posten idag. Pettsson & Findus, den gick nog hem för kan inte slita blicken från tv:n.:) Ne nu ska här hängas tvätt nu. Sen blir det en kort promenad med charlie. Kramkram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Medicin helvete

Tänk om det kunde hjälpa någonting iaf, men nee självklart inte!:( så less på rethosta,halsont och allt vad det heter. Jaha, charlie vaknade för 30 min sen och det första som han sa var "hej mamma. Får jag se pippi långstrump nu?":) ungen slår ju på charmen direkt ju. Men det kanske han har fått från sin mor. För nog fasiken kan jag vara charmig jag med?:) Ska väl försöka att ta mej ut i den friska luften idag, en liten stund iaf. Fylla på med lite fräsch luft! Hade hoppats på en liten dejt med Bellan, men det ser inte så ljust ut om hon nu vill hålla sig frisk! Typiskt. Vi får nog helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.:) kram kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tar vara på tiden

Host,host,host...när ska detta elände sluta=/ Charlie ligger och sover en stund, så då passar jag på att ta lite avkoppling. Men ska snart göra lite mat till honom då han vaknar. Patrik och jag har tänkt att vi ska äta lite thaimat ikväll och det är nog ingen höjdare för charlies mage. Men det är ju sååå gott så det måste vi unna oss. Iof så tänker jag mer på att det inte blir någon disk efteråt...ibland kan det faktiskt vara skönt att slippa.

Vi letar lägenhet nu också,men vi är en aningens oense..hehe...och inte lite heller. Den ena vill dittan och den andra vill ha dattan. Hur ska detta sluta?! jag vet att jag vill bo centralt och nära dagmamman iaf sen är jag nöjd=)

Provade mina försmå byxor som jag ska komma i till kryssningen....inte långt kvar....lite har man minskat i omfång iaf fastän man kanske inte ser det så mycket. Men jag märker det då min rygg är lite bättre också.
Men snart så kan jag knäppa de där byxorna och känna mej stooolt...wiiie...




Nu Liseflis har du fått lite mer att läsa till kvällen. Tur att man glädjer någon med lite läsning=)

Kram Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nya tag med ny blogg!

Nyfixad blogg. Nu ska här skrivas=)

Sitter hemma och är sjuk,inge vidare när man hade hela veckan planerad med jobb.Fast nu får jag visserligen lite egentid med Charlie,det tycker vi om. Så länge han är snäll och inte tar fram sin 3års trotts. Den är inte att leka med. VARNING TILL ALLA FÖRÄLDRAR SOM INTE KOMMIT DIT ÄN!

Mycket som händer nu inom loppet av några veckor. Det blir mycket jobb så fort jag blir frisk(och det är snart hoppas jag) Sen är det en födelsedag som behöver lite kalasgäster och fikabröd m.m och sist kommer den efterlängtade kryssningen nästa helg=)

Nu har jag även ändrat mina kostvanor och börjat träna igen. Har lite för små kläder att komma i ;)

Nehepp,det vart en kort blogg idag. Min kära son vill tydligen titta på Pingu med mig...igeeen!

Jag och Patrik på Sophie & Jonas Bröllop   Min älskling

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen till min nya blogg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()